NİĞDE / BOR - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu

Etiket Sonuçları: niğde

Nis

Çocuklarımız Niğde'mizin çoğrafyasında yetişen ağaçlardan ve ilimizin tarım ürünlerinde önde gelen yöresel meyve ağaçlarından oluşan fidanları okulumuz bahçesine ekti. Öğretmenlerimizin önderliğinde etkinliğe tam katılım sağlayan çocuklarımız eğlenceli ve bilgilendirici bir gün geçirdi.

Nis

Projenin Mart ayı hedefleri doğrultusunda tematik kelime kartları oluşturuldu.

Çocuklar tematik kartlar kapsamında söyle-çiz ve düşün-bul etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Kazanım ve kavramları ile etkinlik haline getirilmiş kitapların dışında, güne başlama zamanlarında Milli Eğitim Bakanlığı’nın sınıflara göndermiş olduğu öykü kitapları da etkileşimli bir şekilde çocuklara okundu.

Gerçekleşen etkinlikler ile çocukların kelime dağarcıkları zenginleştirildi, topluluk önünde sunum yapabilme becerileri geliştirildi, kültürel ögeleri tanımaları ve günlük yaşamda kullanmaları sağlandı.

Gerçekleşen etkinlikler ile çocukların erken okur yazarlık becerileri geliştirildi, ses bilgisi farkındalığı oluşturuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Mrt

Okulumuz İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy anma günü etkinlikleri düzenledi. İstiklal Marşını ezbere okuyabilen çocuklarımıza Okul Müdürümüz Emine AKIN tarafından okuma belgesi verildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Eylem planı çerçevesinde bu ayı kültürel ögeler içeren eğitim planları hazırlandı ve uygulandı. Eğitim akışında çeşitli etkinliklere yer veren öğretmenlerimiz eğlenceli anlara imza attı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuza Yazar Hatice Yatkın Yetişen Konuk Oldu.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Etkileşimli Kitap Okuma Çalışmaları" gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz seçtikleri kitapları merkeze alan eğitim akışlarını hazırladılar, etkinlikler planladılar ve bilinmeyen kelimeleri belirleyip öğrencilerimize öğrettiler.

Okulumuz Öğrencileri İçin Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi Gezisi Düzenlendi

Ock

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Açılmıştır.

Ock

Kasım ayı içerisinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yüz yüze gerçekleştirdiğimiz görüşme ile bilgilendirme toplantılarımızı yaptık.