NİĞDE / BOR - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu

MEHMETÇİK MAH. ŞEHİT YILMAZ GÖKÇEN CAD. TOBB ANAOKLU NO 11/1 BOR / NİĞDE
Vizyon
Evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamaktır. Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmektir. Sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.
Okulumuzun servis hizmeti vardır.
Okulumuz Bor Merkez Mehmetçik Mahallesinde Hizmet Vermektedir.
Okulumuz Bor Merkeze 3 km, Niğde Merkeze ise 12 km uzaklıktadır.
Dilimizin Zenginlikleri Projesi