NİĞDE / BOR - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu

Nis

Çocuklarımız Niğde'mizin çoğrafyasında yetişen ağaçlardan ve ilimizin tarım ürünlerinde önde gelen yöresel meyve ağaçlarından oluşan fidanları okulumuz bahçesine ekti. Öğretmenlerimizin önderliğinde etkinliğe tam katılım sağlayan çocuklarımız eğlenceli ve bilgilendirici bir gün geçirdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Mrt

Toprağı Vatan Yapan Şehitlerimizi Minnet ve Saygıyla Anıyoruz 18 Mart Zaferimiz Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuz İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy anma günü etkinlikleri düzenledi. İstiklal Marşını ezbere okuyabilen çocuklarımıza Okul Müdürümüz Emine AKIN tarafından okuma belgesi verildi.

Mrt

MÜZİK ÖĞRETMENİ YAŞAR TEKE'Yİ OKULUMUZDA MİSAFİR ETTİK.

Mrt

Deprem tatbikatı olası bir deprem sırasında nasıl davranılması gerektiğini öğreten bir uygulamadır. Deprem tatbikatımızın amacı ise deprem anında çalışanların ve öğrencilerin deprem anında neler yapması gerektiğini öğrenmelerini sağlamak, olası bir depremde oluşabilecek can ve mal kaybını en aza indirmektir.

Ock

Okulumuz Öğrencileri İçin Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi Gezisi Düzenlendi

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuza Yazar Hatice Yatkın Yetişen Konuk Oldu.